Dlhodobá nezamestnanosť a jej vplyv na kvalitu života dlhodobo nezamestnaných - Benko, Ján
Charakteristika ľudí bez práce, informácia o možných dopadoch nezamestnanosti na ľudí a ich rodiny. Zmena kvality života. Dlhodobá nezamestnanosť ako závažný ekonomický a sociálny problém.