Dane z príjmov FO a PO v podmienkach SR - Kubasáková, Iveta
Zásady a rozdiely pri zdaňovaní príjmov fyzických osôb a právnických osôb v SR. Predmetom dane z príjmov sú príjmy zo všetkých činností, ktoré môžu FO alebo PO priniesť zisk.