Analýza dynamiky a efektívnosti energetických zdrojov v národnom hospodárstve ČSSR - Goga, Marián
Analýza vývoja a efektívnosti energetického potenciálu Československej socialistickej republiky (ČSSR) v porovnaní so Slovenskou republikou, so zameraním na zhodnotenie štruktúry a spotreby energetických zdrojov a na analýzu dynamiky energetickej náročnosti a efektívnosti zdrojov palív a energie vo výrobnej sfére ČSSR. Perspektívy ďalšieho rozvoja týchto zdrojov do roku 2000.