Pevné miesto outsourcingu v logistike - Moravčík, Tomáš
Definície logistiky. Kontraktná logistika - čo táto oblasť zahŕňa. Poskytovateľ logistických služieb - provider. Outsourcing logistických služieb. Dôvody využívania kontraktnej logistiky. Možnosti využitia kontraktnej logistiky v jednotlivých článkoch logistického reťazca.