Ekonomické aplikácie modelu logit - Lukáčik, Martin, 1974-
Binárne, multinomiálne diskrétne modely. Aplikovanie modelu logit v širokom spektre disciplín od sociálnych a zdravotných vied až po ekonómiu a marketing. Vysvetlenie podstaty modelu logit, jeho vlastnosti a ekonomické aplikácie.