Stochastická optimalizácia v dodávateľskom reťazci - Reiff, Marian, 1978-
Náročnosť dodávateľského reťazca. K náročnosti prispieva veľký počet projektov dodávateľského reťazca a množstvo interakcií madzi týmito subjektami a externé faktory, ako nepresné údaje o veľkosti dopytu zákazníkov. Stochastické programovanie.