Household consumer behaviour at purchasing grocery goods - Stejskal, Ladislav
Analýza spotrebiteľského správania českých domácností na trhu s potravinami v roku 2006. Faktory prieskumu, ktoré ovplyvňovali nákup potravín boli : cena, značka, kvalita, vlastnosti tovaru, zľavy, reklama, inovácia, odporúčanie priateľov a príbuzných, miesto nákupu, informačné zdroje ... . Elektronický dotazník.