Nielen synchronizácia - Hübel, Jozef
Integrácia podnikových systémov - predstavuje cestu k zvyšovaniu kvality rozhodovania a vyššej prosperite pri podnikaní. Presúvanie podnikových investícií do oblastí zameraných na efektivitu podnikania. Znižovanie nákladov a hľadanie netradičných foriem úspor. ERP a PLM (Product lifecycle management). Pozitíva a riziká. Synchronizácia dát. WebSphere a jeho možnosti. Integrácia založená na WebSphere.