Udržateľnosť penzijného systému v rukách politikov - Hölcz, Róbert
Potreba parametrických zmien v priebežnom aj kapitalizačnom dôchodkovom systéme. Parametrické zmeny v prvom pilieri. Výnosnosť druhého piliera s otáznikmi.