Mizne impulzívny nákup
Finančná kríza priniesla aj to, že zákazníci viac premýšľajú nad tým, čo kúpia. Viac porovnávajú ceny a vzdávajú sa značkových vecí, pri ktorých existuje cenovo prijateľnejší ekvivalent. V popredí je zdravie.