Dvě cesty k motivaci zaměstnanců - Suchý, Jiří
Prvá cesta k motivácii zamestnancov k pracovnému výkonu - používanie motivátorov a demotivátorov. Regulovanie vonkajšieho správania vedúceho a uplatňovanie motivujúcich faktorov. Druhá cesta - postoje vedúceho. Ako sa dve cesty k motivácii praktizujú pri koučovaní. Impulzívne správanie - podstata väčšiny demotivátorov.