Moderní trendy v manažerském poradenství - Rezlerová, Jaroslava
Manažment v dobe krízy musí ustáť v náročnej situácii a zároveň sa starať o prosperitu a rozvoj firmy. Aké sú aktuálne trendy v tejto oblasti. Školenia a kurzy na zlepšenie efektivity podniku - koučing, mentoring a iné outsourcované poradenstvo. Nastupujúca recesia, koučovanie a riadenie rizík. Poradenstvo v ľudských zdrojoch - práca personálnych agentúr.