Ekonomické aspekty podnikania v regióne Južnej Ázie - Károlyiová, Ľubomíra
Združenie krajín Južnej Ázie pre regionálnu spoluprácu (SAARC) - ekonomická základňa pre budúci vývoj spolupráce regiónu s vnútorným a vonkajším ekonomickým prostredím. Vhodné investičné oblasti vyplývajúce predovšetkým z potrieb rozvoja jednotlivých krajín. Najvýznamnejšie dohody o voľnom obchode. Priemyselné parky na Srí Lanke.