Uplatňovanie zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia - Riháková, Zuzana
Modelová daňová zmluva OECD z príjmov a z majetku. Modelová daňová zmluva Spojených národov z príjmov a z majetku. Zmluva o zamedzení dvojitého zdanenia a jej postavenie. Zmluva má prednosť pred zákonom o dani z príjmov. Zmluvu je možné uplatniť, len ak je podporená domácimi zákonmi. Pojmy používané v Zmluvách a príslušných domácich zákonoch. Vstup Slovenska do EÚ a zmeny pri uplatňovaní zmlúv. Pokračovanie.