Chceme byť internacionálni - Hrvolová, Barbora
Na Slovensku je v súčasnosti niekoľko desiatok vysokých škôl. O tom čím sa snaží práve EU v Bratislave pritiahnuť v tejto konkurencii záujem potenciálnych študentov a čo iné im môže ponúknuť oproti vysokým školám s podobným zameraním výučby, bol vedený rozhovor s rektoom EU v Bratislave Dr. h. c. Ing. Rudolfom Sivákom, PhD.