Dlhodobé zamestnanecké požitky s fixnou sumou podľa IAS 19 - Tumpach, Miloš, 1970-
Vykazovanie zamestnaneckých požitkov podľa IFRS. Pre podniky na Slovensku je dôležité vedieť v čom spočívajú prípadné rozdiely medzi účtovaním a vykazovaním o zamestnaneckých požitkoch podľa medzinárodných štandardov a podľa národných predpisov (tri základné rozdiely). Dlhodobé zamestnanecké požitky s fixnou sumou.