Medzinárodná migrácia a Slovenská republika - Mrázová, Ivana
Vývoj medzinárodnej migrácie na Slovensku. Aktuálnosť problematiky medzinárodnej migrácie v realite Slovenskej republiky. Údaje o vývoji promigračných ukazovateľov. Analýza vývoja krokov, ktoré viedli k vytvoreniu migračnej politiky SR.