Úloha referenčných bánk pri formovaní peňažného trhu - Andresič, Peter
Pohľad na potrebu vzniku skupiny bánk, ktoré by mohli vzhľadom na svoje dominantné postavenie na domácom finančnom trhu implementovať štandardné pravidlá a postupy zaužívané na vyspelých finančných trhoch.