Súčasná globálna finančná kríza a postup Európskej centrálnej banky - Kochanová, Miroslava
Vznik finančnej krízy na americkom hypotekárnom trhu. Prvá fáza finančnej krízy. Koncoročné napätie na finančných trhoch. Problémy amerických spoločností sponzorovaných vládou. Krach Lehman Brothers.