Vplyv zmien úrokových sadzieb na súčasné akciové trhy - Chovancová, Božena
Analýza zmien úrokových sadzieb a ich dopadu na akciové indexy na najvyspelejších trhoch. Perspektívy možného vývoja v budúcnosti. Situácia v Spojených štátoch, Japonsku a v Európe. Súčasnosť a perspektívy vývoja.