Finančná situácia slovenských podnikov pred globálnou finančnou krízou - Zalai, Karol
Stav a vývoj finančnej situácie slovenských podnikov v rokoch 2003 až 2007. Vývoj ziskovosti podnikov. Stabilita podnikov. Vývoj vybraných finančných ukazovateľov podnikov SR. Výnosovosť podnikov.