[Stanovenie hodnoty majetku - hlavné aspekty ekonomickej znaleckej a expertnej činnosti] - Chovancová, Božena
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá problematikou stanovenia hodnoty majetku rôznych podnikateľských subjekov. Znalecká činnosť súvisiaca so stanovením hodnoty spája tak ekonomické ako aj právne aspekty, ktoré súvisia s výkonom tejto činnosti. Snahou publikácie je tieto prístupy skĺbiť a podať odborný pohľad na problematiku stanovenia hodnoty majetku v komplexnej podobe.