Prínosy a bariéry e-businessu v obchodno-podnikateľských službách - Benešová, Dana, 1958-
Štruktúra trhu obchodno-podnikateľských služieb. Dominancia malých podnikov. Kľúčové aplikačné oblasti implementácie ICT v obchodno-podnikateľských službách. Prínosy a bariéry elektronického obchodu v obchodno-podnikateľských službách.