Ako utiecť z energetického väzenia - Hlubina, Palo
Problematika plynovej krízy. Alternatívy ku konvenčným energiám: biomasa, geotermálne pramene, vietor, slnko, tepelné čerpadlá. Využívanie biomasy v Slovenských energetických strojárňach v Tlmačoch. Biomasa - dobrý obchod aj pre lokálnych podnikateľov. Využívanie geotermálnej energie. Tepelné čerpadlá - vysoké vstupné investície.