Účtovanie peňažných prostriedkov v cudzej mene od 1. januára 2009 - Šlosárová, Anna
Základné informácie o učtovaní peňažných prostriedkov v cudzej mene všeobece a vo valutovej pokladnici a na devízovom účte) po prechode na menu euro.