Linear Dynamic Cournot Oligopoly Model with Adaptive Expectations - Szomolányi, Karol, 1976-
Teória oligopolov. Simultánne systémy n lineárnych diferenciálnych rovníc s konštantnými koeficientami. Statický model Cournot oligopola. Dynamický model Cournot oligopola. Model Cournot oligopola a očakávania.