Situácia v slovenskom obchode dva roky po vstupe do EÚ - Konštiak, Pavol
Hodnotenie zmien pre obchod na Slovensku dva roky po vstupe do EÚ. Boom hypermarketov a vznik nového formátu - nákupných centier, najväčšie nákupné centrá na Slovensku.