Rozpočtové výdavky a ich zobrazenie v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
V súlade s ustanoveniami zákona č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. rozpočtová organizácia realizuje svoje rozpočtové výdavky zo svojho rozpočtového účtu. Pojem výdavkové rozpočtové účty štátnych rozpočtových organizácií. Účtovanie rozpočtových výdavkov v štátnej rozpočtovej organizácii. Účtovanie rozpočtových výdavkov v rozpočtovej organizácii zriadenej obcou alebo vyšším územným celkom. Súhrnné charakteristiky rozpočtových výdavkov rozpočtových organizácií, ich miesto a zobrazenie v účtovníctve.