Analýza trhu práce SR z hľadiska integrovaného prístupu k stratégii flexiistoty s osobitným dôrazom na problematiku celoživotného vzdelávania - Dudová, Iveta
Teoreticko-metodologické východiská celoživotného vzdelávania vo väzbe na stratégiu flexiistoty. Celoživotné vzdelávanie v SR. Ďalšie vzdelávanie ako súčasť celoživotného vzdelávania. Uplatňovanie konceptu flexiistoty v podmienkach Európskej únie. Príklady inovatívnych prístupov k flexiistote v podmienkach EÚ s dôrazom na vzdelávanie a výchovu - príklady dobrej praxe. Možnosti využitia európskych skúseností v podmienkach Slovenska.