Keď sa cenné papiere stanú bezcenné - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Bezpečnosť operácií v elektronickom bankovníctve. Riziko prípadného úpadku bánk. Poškodenie svojich klientov, majiteľov dlhopisov a akcionárov. Situácia pre životné poisťovne. Finančné problémy.