Slovensko a outsourcing - Milecová, Miroslava
Outsourcing informačných technológií na Slovensku. Outsourcing facility manažmentu. Business process outsourcing. Outsourcing ľudských zdrojov. Dôvody pre využitie outsourcingu. Ako úspešne zvládnuť outsourcing.