Outsourcing ako zdroj konkurenčnej výhody - Milecová, Miroslava
Outsourcing ako strategický nástroj. Charakteristika outsourcingu. Partnerstvo podnikov. Uplatnenie outsourcingu v podnikových procesoch. Outsourcing vo veľkých spoločnostiach: Microsoft, General Motors a Southwest Airlines.