Technické vzdelávanie, PISA a štátny vzdelávací program - Lukáčová, Danka
Vývoj technického vzdelávania v SR, trendy vývoja v štátoch EÚ. Analýza špecifík tohto vzdelávania ako neoddeliteľná súčasť technického vzdelávania vo vzťahu k novému štátnemu vzdelávaciemu programu.