Using information technologies to fight plagiarism - Kročitý, Peter
Využívanie elektronických systémov na odhaľovanie plagiátorstva v prácach študentov na VŠ manažmentu v Trenčíne. Systém prispieva k zvyšovaniu vedomia študentov vzhľadom k akademickej etike a autorským právam. Potreba etickej prípravy manažérov.