Elektronické vzdelávanie vo vybraných krajinách z pohľadu učiteľov - Maoš, Milan
Elektronické vzdelávanie ako vzdelávanie poskytované za pomoci informačných a komunikačných technológií. Realizovaná prieskum a jeho výsledky s cieľom zistiť rozdiely v uplatňovaní jednotlivých foriem elektronického vzdelávania na Slovensku a v zahraničí. Zameranie sa na oblasť primárneho vzdelávania.