Porušenie finančnej disciplíny - Konvalinková, Iveta
Finančná disciplína. Poskytnutie a použitie finančných prostriedkov. Sankcie pri porušení finančnej disciplíny. Poskytnutie alebo použitie verejných prostriedkov. Osobitný sankčný mechanizmus za porušenie finančnej disciplíny. Poskytnutie alebo použitie verejných prostriedkov nad rámec oprávnenia. Stanovenie rámca oprávnenia. Neodvedenie prostriedkov subjektu verejnej správy, sankcie. Odvod výnosov z prostriedkov štátneho rozpočtu.