Sociálne poistenie - novely zákona - Cingelová, Zuzana
Novely zákona o sociálnom poistení. Povinné dôchodkové poistenie fyzickej osoby. Štát platí poistné na dôchodkové poistenie. Určenie sumy starobného dôchodku. Vznik nároku na invalidný dôchodok. Vdovský a vdovecký dôchodok. Dôchodky v súvislosti s prechodom na euro. Zásada pri posudzovaní nároku na dôchodkové dávky. Nesúlad zákona o sociálnom poistení. Úrazové dávky, dávky v nezamestnanosti, dávky garančného poistenia. Zmeny vo vymeriavacom základe. Konanie vo veciach sociálneho poistenia.