Možnosti a potreby inovácií vo vyučovaní - Petlák, Erich
Aktuálne otázky vyučovacieho procesu a didaktiky. Možnosti a potreby zmien vo výchovno-vzdelávacom procese. Zmeny týkajúce sa aj procesuálnych stránok vyučovacieho procesu. Komplexnejší pohľad na inovácie vo vyučovaní.