Daňové tajomstvo a poskytovanie údajov - Hlaváčová, Jana
Zachovávanie mlčanlivosti. Sprístupnenie daňového tajomstva. Porušenie daňového tajomstva. Subjekty, ktoré oznamujú alebo sprístupňujú daňové tajomstvo.