Zákon o sociálnom poistení, Zákon o starobnom dôchodkovom sporení - zmeny od 15. 12. 2008 a 1. 1. 2009 - Buchelová, Jana
Zákon č. 43/2004 Z.z. o starobnom dôchodkovom sporení a zákon 461/2003 o sociálnom poistení - novelizované zákonom č. 434/2008 Z.z. Zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v z.n.p. - novelizovaný zákonom č. 449/2008 Z.z.