Osobnosť učiteľa a rozvoj interakčnej kompetencie žiakov - Fenyvesiová, Lívia
Sociálne kompetencie a sociálne zručnosti. Možnosti rozvoja sociálno-interakčnej kompetencie žiakov. Podmienky rozvoja sociálno-interakčnej kompetencie žiakov vo vyučovacom procese. Analýza možností využívania interaktívnych didaktických postupov vo vyučovaní.