Regionálne dimenzie inovačných bariér : od identifikovania k ich prekonaniu - Rehák, Štefan, 1974-
Päť typov bariér a nástrojov inovačnej politiky. Identifikácia opatrení na prekonanie takýchto bariér. Regionálne aspekty inovačnej politiky.