New approach of farm-level planning to landscape management in light of rural development objectives for planning period 2007-2013 - Dytrtová, Karolína
Predloženie nového konceptu plánovania na úrovni fariem, ktorý je jedným z možných smerov zabezpečenia komplexného prístupu k manažmentu krajiny. Silnou stránkou tohto konceptu je prenos špecifických informácií a znalostí podľa individuálnych podmienok farmy, začiatok dialógu s farmárom a hľadanie spoločných cieľov pre produkciu farmy a ochranu prírody. V závere sú diskutované možnosti využívania manažmentu krajiny v ČR.