Agresivita je predpolím kriminality - Semanco, Emil
Narastanie agresivity medzi deťmi a mládežou je vážnym spoločenským problémom. Začína sa poruchami správania a môže skončiť kriminalitou. Hľadanie východísk a riešení. Aktivita Žiliny. Narkomanov stále pribúda. Čo robiť, keď nepomáha prevencia.