Zelená logistika dostáva zelenú - Nagyová, Izabela
Orientácia na životné prostredie v spoločnosti Whirpool. Vývojové pracovisko pre udržateľný rozvoj. Stratégia spoločnosti - úspora nákladov a zlepšenie kvality služieb a súčasne zachovanie princípu udržateľného rozvoja s energeticky úspornými veľkoskladmi a výrobnými jednotkami. Používanie elektronických vysokozdvižných vozíkov namiesto palivových. Preprava výrobkov kamiónmi aj železnicou. Optimalizácia prepravných ciest.