K aktuálnym problémom riadenia vysokého školstva v rýchlo sa meniacom socioekonomickom prostredí - Plavčan, Peter
Aktuálne trendy zmien riadenia vo vysokoškolskom vzdelávaní v nadväznosti na rýchlo sa meniace sociálne a ekonomické podmienky v SR a trendy vo svetovej spoločnosti a ekonomike.