Hodnotenie ekonomickej základne územia z pohľadu jej odvetvovej a sektorovej štruktúry s využitím vybraných kvantitatívnych analytických metód - Gabrhelová, Lenka
Identifikácia a popis vybraných metód a nástrojov analýzy ekonomickej základne územia umožňujúce hodnotiť jej odvetvovú a sektorovú štruktúru a verifikovanie ich použiteľnosti v podmienkach Slovenska.