Posledný rok vzostupu stavebníctva? - Sotník, Alexander
Po deviatich rokoch rozvoja hrozí stavebníctvu stagnácia alebo zníženie tempa rastu. Výkonnosť stavebníctva je závislá najmä od zdrojov investovania, ovplyvňuje ho aj rad ďalších faktorov, z ktorých mnohé sú brzdou jeho rozvoja. Obmedzujúce činitele. Nové princípy stavebného zákona. Vývoj stavebnej produkcie, výstavba bytov na Slovensku.