Sociální ekonomie - směr nebo přístup - Dušková, Jitka
Vymedzenie pojmu sociálna ekonómia. Spoločné prvky v prístupoch a charakteristika sociálnej ekonómie. 6 dominantných charakteristických čŕt sociálnej ekonómie.