Educational web portal for tools, methods and case studies in quality improvement - Zgodavová, Kristína
Úlohy a cieľ webového portálu. Princípy vzdelávania na webovom portály. Unifikácia paradigmy modelov manažmentu kvality. Vzdelávací webový portál pre zlepšenie (pokrok) kvality. Bilingválny významový slovník, nástroje a metódy, prípadové štúdie, riešenie problému a časopis pre zlepšenie kvality.